Παπάδος Γέρας - Τελεθριακός pre game


Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Τελεθριακό δίνει την Κυριακή ο Παπάδος Γέρας (κλειστό Νεάπολης, 15:00) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, τελευταία του πρώτου γύρου στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. 

Αυτός μάλιστα θα είναι ο πρώτος αγώνας για την ομάδα μας στο 2022 καθώς το πρωτάθλημα είχε διακοπεί για δύο εβδομάδες λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού και πλέον επανεκκινεί ξανά με την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του σύνολο του Γιώργου Καραμβάλη, εάν θέλει να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής δεν βλέπει τίποτα άλλο από την νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά σωτηρίας. 
Οι δύο μονομάχοι έχουν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, οπότε γίνεται άμεσα αντιληπτό πως ο Παπάδος θέλει το παιχνίδι για να ξεπεράσει τον Τελεθριακό στην βαθμολογία που παρά την μόλις μία επιτυχία του, δεν παύει να είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ. 

Να θυμίσουμε πως η κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής την οποία θα διευθύνουν οι κύριοι Ροδίτης και Πουλάκης, θα έχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Aeolos Tv και μέσω του web tv του σταθμού για τους φίλους εκτός Λέσβου. 

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής (Κυριακή)

15:00 Παπάδος Γέρας - Τελεθριακός
15:00 Πικέρμι - ΦΟ Βροντάδου
16:00 ΒΑΟΛ - Πορφύρας
17:00 Κορωπί - Μίλων
17:00 Δάφνη - Ίκαρος Καλλιθέας

Σχόλια