Προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Λέσβου ο Παπάδος, 67-53 την Αθλητική Λέσχη

Ο Παπάδος Γέρας ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις (φάση από το παιχνίδι)

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παπάδος Γέρας νίκησε 67-53 την Αθλητική Λέσχη Μυτιλήνης, μπαίνοντας με το δεξί στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις που ξεκίνησαν με το κύπελλο Λέσβου ''Γ. Καρέκος''.

Η ομάδα μας η οποία φέτος έχει αρκετές νέες προσθήκες στο ρόστερ της αλλά και νέο προπονητή τον Σταύρο Προκοπίου αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα παρουσίασε θετικά στοιχεία στην αναμέτρηση του Σαββάτου, παράλληλα όμως έδειξε πως θέλει ακόμη δουλειά σε μερικούς τομείς για να φθάσει στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Ο Παπάδος επέβαλε τον ρυθμό του σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από την νεανική ομάδα της Αθλητικής Λέσχης. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 33-25 με την διαφορά να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και να γίνεται διψήφια στα επόμενα δυο δεκάλεπτα. Τελικό σκορ 67-53 για την Γέρα που κέρδισε δίκαια και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Λέσβου ''Γ. Καρέκος ''.

Τα δεκάλεπτα: 10-17, 15-16, 8-17, 20-17

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Στ. Προκοπίου): Σπυρόπουλος 14(1), Σκάρος 17(4), Τζουραμάνης 9(2), Μπουρούς 8, Παπαναστασίου 6(2), Λινάρδος 3(1), Σίμου 6, Τσακαλάκης 4

Σταύρος Προκοπίου: '' Ευχαριστημένος από την διάθεση και την προσπάθεια των παιδιών'' 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του Παπάδου Γέρας έκανε ο Σταύρος Προκοπίου στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

'' Πρώτος μας παιχνίδι για φέτος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση και την προσπάθεια των παιδιών. Είμαστε μια ομάδα με αρκετές νέες προσθήκες που χρειάζεται χρόνο και δουλειά έτσι ώστε να παρουσιάσει στο παρκέ αυτό που θέλω και εγώ. Νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο ''.


Σχόλια