Τέσσερις μεταγραφές - Σπυρόπουλος, Σκάρος, Παπαναστασίου, Κιντάκας

 


Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας Basketball βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τέσσερις νέες προσθήκες στο ρόστερ που θα μας ενισχύσουν την νέα αγωνιστική περίοδο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Πιο συγκεκριμένα την φανέλα της ομάδας μας θα φοράει ο Χαράλαμπος Σπυρόπουλος ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του playmaker. Ο 19χρονος αθλητής με θητεία στο Παγκράτι και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου αποκτήθηκε από τον Αιολικό, ενώ την περσινή σαιζόν είχε διπλό δελτίο με την ομάδα του ΑΟΜ. 

Επίσης αποκτήθηκε ο 23χρονος guard Γιώργος Σκάρος ο οποίος άνηκε στον Αιολικό και πέρυσι είχε διπλό δελτίο με τον ΑΟΜ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις υποδομές του Πανερυθραικού και του ΓΣ Κηφισιάς. 

Άλλο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Δημήτρης Παπαναστασίου, επίσης guard. Ο εν λόγο αθλητής στη Λέσβο έχει φορέσει τις φανέλες των Αρισβαίου και Αίολου Μυτιλήνης. 

Τέλος στο ρόστερ της ομάδας μας εντάχθηκε και ο νεαρός Νίκος Κιντάκας ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των guard και αποτελεί επένδυση για το μέλλον, ερχόμενος από την Αθλητική Λέσχη.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους τέσσερις αθλητές με την ευχή για πολλές επιτυχίες. 


Σχόλια