Παπάδος Γέρας - Πορφύρας pre game


''Μάχη επιβίωσης'' δίνει ο Παπάδος Γέρας που υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης τον Πορφύρα (Κυριακή, 16:00) για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα μας που θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να βάλει τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών. Η αλήθεια είναι πως ο Παπάδος έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες που έχουν άλλους στόχους και πλέον τα επόμενα δύο παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό είναι πολύ σημαντικά και θα κρίνουν την πορεία της Γέρας στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να δώσουν καταρχάς τη μάχη απέναντι στον Πορφύρα που μέχρι στιγμής παλεύει όλα τα παιχνίδια και έχει περίπου τον ίδιο στόχο. 

Παράλληλα καλούμε το φίλαθλο κοινό να δώσει το παρόν στο γήπεδο και με την βοήθειά τους να έρθει το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα, τηρώντας παράλληλα το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Οι ενήλικες φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και οι ανήλικοι από 13-17 το Rapid Test και οι πιο μικροί το Self Test. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλο το παιχνίδι.

Τέλος διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κύριοι Τσώνος και Τζαγκατζής. 

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Τελεθριακός - ΦΟ Βροντάδου 59-64 (Σάββατο)

Κυριακή

Παπάδος Γέρας - Πορφύρας (16:00)
ΒΑΟΛ - Μίλων (16:00)
Κορωπί - Δάφνη (17:00)
Πικέρμι - Ίκαρος Καλλιθέας (17:00)

Σχόλια