Ίκαρος Καλλιθέας - Παπάδος Γέρας pre game


Ακόμα μία δύσκολη αποστολή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει ο Παπάδος Γέρας που αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ίκαρο Καλλιθέας για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου. 

Οι παίκτες του Γιώργου Καραμβάλη θα βρουν μπροστά του,ς μία ομάδα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και έχει υψηλούς στόχους. Πάντως ο Παπάδος παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό με στόχο να είναι πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα. Είναι δεδομένο πως η ομάδα μας θα χτυπήσει άλλα παιχνίδια για την παραμονή της στην κατηγορία, όπως αυτό που θα ακολουθήσει μετά τον Ίκαρο με αντίπαλο τον Πορφύρα. 

Για το ματς της Κυριακής που θα αρχίσει στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου (η Γέρα ξέρει καλά το συγκεκριμένο γήπεδο, έχοντας παίξει εκεί αγώνες μπαράζ), δεν θα αγωνιστούν οι Ζεστός και Χατζηκάλφας, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Τσαπώνη και Μιλούση. Τέλος διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κύριοι Τσάλας και Μπαβέλας.

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (Κυριακή)

Ίκαρος Καλλιθέας - Παπάδος Γέρας (15:00)
Δάφνη - ΒΑΟΛ (15:00)
ΦΟ Βροντάδου - Κορωπί (16:00)
Πορφύρας - Τελεθριακός (17:00)
Μίλων - Πικέρμι (17:00)

Σχόλια