Δάφνη - Παπάδος Γέρας pre game


Εκτός έδρας δύσκολη δοκιμασία έχει ο Παπάδος Γέρας την Κυριακή καθώς αντιμετωπίζει την Δάφνη για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, αγώνας ο οποίος θα ξεκινήσει στις 15:00.

Μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας στον όμιλο, η ομάδα μας (με ρεκόρ 1-2 μέχρι στιγμής) ρίχνεται ξανά στην μάχη, έχοντας μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία παιχνίδια, απέναντι σε ισχυρές ομάδες. Η αρχή θα γίνει αύριο κόντρα στην Δάφνη που διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, κάτι που πιστοποιείτε και από τα αποτελέσματά της καθώς σε τρεις αγώνες μετράει ισάριθμες νίκες. 
Το παιχνίδι γίνεται ακόμα δυσκολότερο καθώς ο Παπάδος έχει ταξιδέψει στην Αθήνα με σύνθεση ανάγκης! μιας και υπάρχουν πολλές σημαντικές απουσίες που δεν αφήνουν ήσυχη την Γέρα από το ξεκίνημα της χρονιάς. 

Πιο συγκεκριμένα εκτός τέθηκαν οι τραυματίες Ζεστός, Χατζηκάλφας, ενώ και ο Αρχιμανδρίτης παρότι βρίσκεται στην αποστολή είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του στον αγώνα θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Καταλαβαίνει κανείς πως τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται επί ενός επαναλαμβάνουμε δυνατού αντιπάλου. Τέλος την αναμέτρηση θα σφυρίξουν ο κύριος Πετράκης και η κυρία Τσιγκριτζάκη.

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (Κυριακή)

Δάφνη - Παπάδος Γέρας (15:00)
Μίλων - Τελεθριακός (15:00)
Ίκαρος Καλλιθέας - ΦΟ Βροντάδου (15:00)
ΒΑΟΛ - Πικέρμι (16:00)
Πορφύρας - Κορωπί (αναβλήθηκε)

Σχόλια