Παπάδος Γέρας - ΒΑΟΛ pre game


3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ο Παπάδος Γέρας υποδέχεται τον ΒΑΟΛ (Κυριακή, 13:30, κλειστό Νεάπολης).

Η ομάδα μας που έχει ρεκόρ 1-1 αντιμετωπίζει την ομάδα της Χίου που βρίσκεται στο 2-0. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι παίκτες του Γιώργου Καραμβάλη, οι οποίοι ωστόσο παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη που τόσο πολύ θέλει ο Παπάδος εν όψει της συνέχειας και της δύσκολης τριάδας των αγώνων που ακολουθούν. 

Πάντως η Γέρα έχει στο μυαλό της αποκλειστικά το αυριανό παιχνίδι και θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό της στο παρκέ και παράλληλα να περιορίσει τα ατού του αντιπάλου. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καραμβάλης μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι καθώς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, ακόμη και στους Μιλούση, Χατζηκάλφα που δεν είχαν αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι με το Πικέρμι και κάπως έτσι οι λύσεις αυξάνονται για τον έμπειρο τεχνικό.

Από κει και πέρα η ομάδα μας καλεί το φίλαθλο κοινό να δώσει βροντερό παρόν στο κλειστό της Νεάπολης για να σπρώξει τον Παπάδο στη νίκη, τηρώντας παράλληλα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό. Οι ενήλικες φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και οι ανήλικοι από 13-17 το Rapid Test και οι πιο μικροί το Self Test. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλο το παιχνίδι.

Τέλος διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γρίβα και Λαγκόζα.

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (Κυριακή)

Παπάδος Γέρας - ΒΑΟΛ (13:30)
ΦΟ Βροντάδου - Μίλων (16:00)
Τελεθριακός - Δάφνη (17:00)
Πορφύρας - Ίκαρος Καλλιθέας (17:00)
Κορωπί - Πικέρμι (17:00)

Σχόλια