Πικέρμι - Παπάδος Γέρας pre game


Το Πικέρμι θα αντιμετωπίσει ο Παπάδος Γέρας (Κυριακή, 15:30) για την 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα μας κατάφερε να επιβληθεί του Κορωπίου με 51-49, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Γ΄ Εθνική. Αύριο θα βρει απέναντί της ακόμη μία ομάδα από την Αθήνα που διαθέτει δυνατό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Από πλευράς μας οι παίκτες του Γιώργου Καραμβάλη θα παίξουν χωρίς άγχος και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο Παπάδος καλείτε να βγάλει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή που γίνεται ακόμα δυσκολότερη από τις απουσίες που υπάρχουν καθώς σίγουρα δεν θα αγωνιστεί ο Ανέστης Μιλούσης που αποκόμισε θλάση στον προσαγωγό στο ματς με το Κορωπί, ενώ και ο Δημήτρης Χατζηκάλφας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά θα αγωνιστεί εφόσον παραστεί ανάγκη. 

Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας θα μεταβεί στην Αθήνα αεροπορικός, αναχωρώντας το πρωί της Κυριακής και η επιστροφή θα γίνει ακτοπλοϊκός. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο <<Διώνης>> και θα την διευθύνουν η κυρία Χαϊνά και ο κύριος Τσάλλας

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Κυριακή

ΒΑΟΛ - Τελεθριακός (15:00)
Δάφνη - ΦΟ Βροντάδου (15:00)
Πικέρμι - Παπάδος Γέρας (15:30)
Μίλων - Πορφύρας (17:00)
Κορωπί - Ίκαρος Καλλιθέας (17:00)

Σχόλια