Παπάδος Γέρας - Κορωπί pre game


Το πρώτο παιχνίδι στην φετινή Γ΄ Εθνική θα δώσει ο Παπάδος Γέρας με αντίπαλο το Κορωπί (Κυριακή, 15:30, κλειστό Νεάπολης).

Με την ευχή πως φέτος το πρωτάθλημα θα αρχίσει και θα τελειώσει κανονικά, εν αντιθέσει με την περσυνή χρονιά που θεωρήθηκε ως μη γενόμενη, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί φέτος ανταγωνιστική στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα όπως είναι η Γ΄ Εθνική. Το συγκρότημα του Γιώργου Καραμβάλη συμμετέχει στον 2ο όμιλο που χαρακτηρίζεται ως ο όμιλος φωτιά καθώς σε αυτόν βρίσκονται πολύ καλές ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Ωστόσο στον Παπάδο Γέρας είναι αποφασισμένοι να παλέψουν όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το σημερινό με το Κορωπί που είναι μία πολύ καλή ομάδα με αξιόλογο ρόστερ και αγωνίζεται πολλά χρόνια στην Γ΄ Εθνική

Από την πλευρά της η ομάδα μας που έχει ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις με αξιόλογους παίκτες, θα πραγματοποιήσει την πέμπτη της παρουσία στην εν λόγο κατηγορία, προσμετρώντας και την περσυνή που διακόπηκε απότομα. Από κει και πέρα οι παίκτες του Γιώργου Καραμβάλη είναι έτοιμοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα με την ομάδα μας να έχει την δικαιολογία πως βρίσκεται πιο πίσω από το Κορωπί σε θέμα ετοιμότητας καθώς λόγω των εργασιών στο κλειστό της Νεάπολης, ο Παπάδος ουσιαστικά μπήκε σε αυτό τις τελευταίες μέρες, δίνοντας μόνο ένα φιλικό παιχνίδι. 

Τουλάχιστον στα θετικά είναι το γεγονός πως η ομάδα μας θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου που θα βρεθεί στις εξέδρες του κλειστού Νεάπολης για να στηρίξει την ομάδα του Γιώργου Καραμβάλη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Φυσικά θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο με όλα τα μέτρα ασφαλείας, ενώ σειρά προτεραιότητας εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί κάρτες διαρκείας. Τέλος να σημειωθεί ότι διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κύριοι Περδετζόγλου και Ανδρ. Παπαδόπουλος.

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (Kυριακή)

Τελεθριακός - Πικέρμι (14:00)
Παπάδος Γέρας - Κορωπί (15:30)
ΦΟ Βροντάδου - ΒΑΟΛ (17:00)
Πορφύρας - Δάφνη (17:00)
Ίκαρος Καλλιθέας - Μίλων (17:00)

Σχόλια