Παπάδος Γέρας - Έξω Παναγίτσα pre game


Ο Παπάδος Γέρας υποδέχεται την Έξω Παναγίτσα, την Κυριακή στο κλειστό της Νεάπολης, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:00.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Δάφνη, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες, σε ένα πολύ σημαντικό ματς καθώς απέναντί της θα βρει μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με την δική μας, αυτόν της παραμονής. 

Η Γέρα που μετρά μία νίκη και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, ξέροντας καλά πως έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα που έχει το ίδιο ρεκόρ και διαθέτει στις τάξεις της έναν πολύ καλό παίκτη για την κατηγορία τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη, ο οποίος έχει παραστάσεις ακόμα και από την Α1 και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες. 

Η ομάδα μας γνωρίζει πως αν πάρει το ροζ φύλλο τότε θα έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού θα έχει διασφαλίσει το αήττητο στην έδρα της, κάτι που θα παίξει κομβικό ρόλο στη σεζόν. Να σημειωθεί πως Γέρα και Έξω Παναγίτσα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι και στο παρελθόν όταν η ομάδα μας αγωνιζόταν και πάλι στην Γ΄ Εθνική

Τέλος διαιτητές του παιχνιδιού ορίστηκαν οι κύριοι Δημουλάς και Εφραιμίδης, ενώ κομισάριος θα είναι ο Γιάννης Τσεκούρας

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (Κυριακή)

Ίκαρος Καλλιθέας - Τελεθριακός (12:30)
ΒΑΟΛ Χίου - Κορωπί (16:00)
Παπάδος Γέρας - Έξω Παναγίτσα (17:00)
Πικέρμι - Δάφνη (17:00)
Πορφύρας - Μίλων (17:00)
Ρεπό: ΦΟ Βροντάδου 

Σχόλια