Δάφνη - Παπάδος Γέρας pre game


Την Δάφνη αντιμετωπίζει την Κυριακή, ο Παπάδος Γέρας για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Το παιχνίδι που θα αρχίσει στις 16:00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Δάφνης ''Μιχάλης Μουρούτσος'', είναι το πρώτο εκτός έδρας για την ομάδα μας που επιστρέφει στα ταξίδια μετά από έξι χρόνια. 

Οι παίκτες της Γέρας πηγαίνουν σε αυτό το παιχνίδι με πολύ καλή ψυχολογία μετά το νικηφόρο ξεκίνημα επί του ΦΟ Βροντάδου. Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας του αυριανού αγώνα είναι μεγαλύτερος, αφού η Δάφνη θεωρείτε από τις δυνατές ομάδες του ομίλου (αν και νεοφώτιστη), διαθέτοντας ένα αξιόλογο ρόστερ, για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα μας χωρίς κανένα άγχος, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό και στόχος είναι να προσπαθήσει να μείνει όσο μπορεί στη διεκδίκηση του ροζ φύλλου αγώνα. 

Η αποστολή της Γέρας αναχώρησε χθες από τη Λέσβο, ακτοπλοϊκός για την Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει σήμερα εκεί. Το πιο άσχημο νέο, είναι το γεγονός πως δεν ταξίδεψε για την πρωτεύουσα ο Γρηγόρης Ζεστός ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έμεινε στο νησί και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Γέρα στη Δάφνη

Αντίθετα, στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά ο Νικόλας Αναστασίου ο οποίος είναι forward και αποκτήθηκε από την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατέας. Ο 19χρονος ύψους 2,00 μέτρων, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μαζί με τον Αναστασίου, στην αποστολή συμμετέχουν και οι Κομνηνός, Συνοδινός, Καμινέλλης, Ψημίτης, Κοσμάς,  Γ. Ζεστός, Τσαπώνης, Σουλινάρης και Ύμερι.

Να σημειωθεί πως οι φίλοι της ομάδας μας και όχι μόνο θα έχουν την δυνατότητα να δουν την αναμέτρηση μέσω live streaming από το telesport.gr στο live κανάλι 2. Τέλος τον αγώνα θα διευθύνουν οι κύριοι Μαρουδιάς και Καραμπιτσάκος

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (Κυριακή)

Τελεθριακός - ΒΑΟΛ Χίου (13:15)
ΑΟ Δάφνης - Παπάδος Γέρας (16:00)
ΦΟ Βροντάδου - ΑΟ Πικερμίου (16:00)
Μίλων - Ίκαρος Καλλιθέας (17:00)
Έξω Παναγίτσα - Πορφύρας (17:00)
Ρεπό: Κορωπί

Σχόλια