Παπάδος Γέρας - ΦΟ Βροντάδου pre game


O Παπάδος Γέρας θα αγωνιστεί ξανά στην Γ΄ Εθνική μετά τη σεζόν 2013-14, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου τον γειτονικό ΦΟ Βροντάδου, την Κυριακή, στις 15:00, στο κλειστό της Νεάπολης.

Η ομάδα μας ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που είναι και αυτή νεοφώτιστη. Το συγκρότημα του Γιώργου Καραμβάλη, παρότι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία με πιο βασικό θέμα την έλλειψη φιλικών αγώνων, εντούτοις είναι αποφασισμένο να μπει με το δεξί στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Άλλωστε η Γέρα γνωρίζει καλά τι εστί η συμμετοχή σε εθνική κατηγορία, αφού θα είναι η τέταρτη φορά στην ιστορία της που θα αγωνιστεί και είναι έτοιμη να χαρίσει όμορφες στιγμές στα είκοσι παιχνίδια που θα δώσει συνολικά. 

Η ομάδα μας απαρτίζεται κυρίως από γηγενείς παίκτες οι οποίοι πάντως είναι διψασμένοι για διάκριση. Το μεγάλος όπλο της Γέρας, ο Μάρκος Ψημίτης, μαζί με τους ΚομνηνόΓιάννη ΖεστόΣουλινάρηΎμερι και τα υπόλοιπα παιδιά, θα δώσουν τα πάντα για την νίκη που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας μας εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός της ομάδας μας, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Μπουρού, ο οποίος είναι ανέτοιμος, ενώ ο Γρηγόρης Ζεστός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα. Μελανό σημείο το γεγονός πως το παιχνίδι δεν θα έχει κόσμο, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, ωστόσο οι φίλοι της Γέρας και όχι μόνο θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το κανάλι του Kalloninews.gr στο YouTube

Τέλος διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καλογριάς και Σπυρλιδάκης, ενώ κομισάριος θα είναι ο Σπύρος Σαλαβός

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Κυριακή  

Παπάδος Γέρας - ΦΟ Βροντάδου (15:00)
ΒΑΟΛ Χίου - Μίλων (16:00)
Ίκαρος Καλλιθέας - Έξω Παναγίτσα (17:00)
Πορφύρας - Δάφνη (17:00)
Κορωπί - Τελεθριακός (17:00)
Ρεπό: Πικέρμι

Το λινκ για το live streaming

Σχόλια