Να δώσει συνέχεια στις νίκες θέλει ο Παπάδος Γέρας


Το τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, καλείτε να δώσει ο Παπάδος Γέρας με αντίπαλο τον ΑΟ Μυτιλήνης, το Σάββατο, στις 20:00, στο κλειστό της Νεάπολης.

Και αυτό διότι την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα κάνει το προγραμματισμένο ρεπό της οπότε οι υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο θα ολοκληρωθούν αύριο. Η Γέρα όπως είναι φυσικό στοχεύει αποκλειστικά σε ακόμα μια νίκη ώστε να κλείσει ιδανικά την παρουσία της στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα μας που προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ερμή Παμφίλων, θα δείξει την απαιτούμενη συγκέντρωση και προσοχή που χρειάζεται στο παιχνίδι απέναντι στον ΑΟΜ ώστε να καταφέρει να νικήσει για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Γιάννη Ζεστού ο οποίος μετά την τιμωρία μιας αγωνιστικής για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Παλλεσβιακό, επιστρέφει ώστε να ενισχύσει την ομάδα μας και να την σπρώξει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες σε ακόμα μια νίκη. Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι Χρυσόστομος Ροδίτης και Νεκτάριος Ζηρόπουλος. 

Πρωτάθλημα ανδρών
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (Σάββατο)

Αρισβαίος - Αιολικός (18:00, γήπεδο Καλλονής)
ΑΟ Μυτιλήνης - Παπάδος Γέρας (20:00, κλειστό Νεάπολης)
Αίολος - Ερμής Παμφίλων (22:00, κλειστό Νεάπολης)
Ρεπό: Παλλεσβιακός

Σχόλια