Πρεμιέρα με Αρισβαίο


Τον Αρισβαίο καλείτε να αντιμετωπίσει ο Παπάδος Γέρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των ανδρών το Σάββατο στις 17:00 στο Γυμνάσιο Καλλονής.

Η ομάδα μας θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Αρισβαίος και θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα το οποίο για να ξεκινήσει έπρεπε να φθάσουμε στον Ιανουάριο. Μάλιστα για πρώτη φορά θα διεξαχθεί με μόλις επτά ομάδες οπότε τα παιχνίδια θα είναι λίγα και τα ντέρμπι περισσότερα. Η Γέρα που έχει αφήσει πίσω το χαμένο κύπελλο στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο ματς του Σαββάτου με στόχο μόνο τη νίκη.

Αγωνιστικά ο Γιάννης Ζεστός έχει δύο σημαντικές απουσίες καθώς δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν ο Γρηγόρης Ζεστός για επαγγελματικούς λόγους και ο Στέλιος Κακαγιάννης ο οποίος έχει ράμματα στο κεφάλι και δεν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα μας. Επίσης εκτός θα είναι και ο Σπύρος Κοντομίχαλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τέλος να σημειώσουμε πως τον αγώνα θα διευθύνουν η Ελένη Μαριγλή και ο Μιχάλης Λαμπρέλλης.

Πρωτάθλημα ανδρών

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Αρισβαίος - Παπάδος Γέρας (17:00, γυμνάσιο Καλλονής)
Αίολος - Παλλεσβιακός (20:00, Κλειστό Νεάπολης)
Αιολικός - Ερμής Παμφίλων (22:00, Κλειστό Νεάπολης)
Ρεπό: ΑΟ Μυτιλήνης

Σχόλια