Δεν τα κατάφερε ο Παπάδος Γέρας


Σε ένα τελικό διαφήμιση για το Λεσβιακό μπάσκετ ο Παπάδος Γέρας δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο καθώς ηττήθηκε από τον Αιολικό με 70-67. Η ομάδα μας μπορεί να βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 17 πόντους διαφορά, ωστόσο μπήκε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος της για να κάμψει την αντίσταση του Αιολικού που πήρε τελικά το κύπελλο.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με καμία από τις δύο να μην μπορεί να ξεφύγει και έτσι η περίοδος έκλεισε ισόπαλη 15-15. Στο αμέσως επόμενο δεκάλεπτο ο Αιολικός ανέβασε στροφές χτίζοντας μια καλή διαφορά με την Γέρα να μένει κάπως πίσω έχοντας προβλήματα στην άμυνα.


Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αιολικό να προηγείται 35-28. Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στην τρίτη περίοδο καθώς ο Αιολικός ανέβασε ακόμα περισσότερο τη διαφορά, η ομάδα μας προσπάθησε να την κατεβάσει με κάποια σουτ, ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο και η απουσία του Κακαγιάννη ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου και δεν συνέχισε στο δεύτερο μέρος.

Το αποτέλεσμα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν 59-48. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο πολλοί πίστεψαν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει, όμως η Γέρα κατάφερε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του κυπέλλου, έριξε τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους, πλησίασε ακόμα και στον ένα πόντο αλλά ο Αιολικός κατάφερε να πάρει τη νίκη στα σημεία και μαζί το κύπελλο. Πλέον η ομάδα μας επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά.

Το φύλλο αγώνα

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΕΠΣ – ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (70-67)
Διαιτητές: Ροδίτης Κ. - Μυζίκας
Ημίχρονο: 35-28
Δεκάλεπτα: 15-15, 20-13, 24-20, 11-19
ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΕΠΣ (Γκούμας): Καραδόπουλος 15(1), Χορέβας 12(2), Ιωαννίδης 14(3), Κούκουρας 13(1), Ξεντές 2, Σταμούλης 14(3), Βλαχουτσίκος, Χατζούδης
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Ζεστός Ι.): Ζεστός Γ. 16, Κακαγιάννης 5(1), Μπουρούς 21, Ζεστός  Ι. 12(3), Τζουραμάνης 10(3), Μπαχούρος 3(1), Σάκαλης, Λινάρδος, Τζανετέας, Σίμος

Σχόλια