Στον τελικό του κυπέλλου ο Παπάδος Γέρας!



Την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμα κύπελλο στην ιστορία του θα έχει ο Παπάδος Γέρας που ξεπέρασε το εμπόδιο του Αίολου νικώντας 70-67 στην παράταση σε ένα πολύ ωραίο ημιτελικό και πλέον θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Αιολικό με στόχο φυσικά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο κατάφερε να χτίσει μια καλή διαφορά βρίσκοντας πολλές λύσεις στην επίθεση και με μπροστάρηδες τα αδέρφια Ζεστοί και τον Μπουρού η Γέρα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με διψήφια διαφορά κλείνοντας το πρώτο μέρος στο +16 (31-15) μην αφήνοντας τον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι.

Στην τρίτη περίοδο ο Παπάδος κράτησε τη διαφορά ψηλά και φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι, όμως στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό βγάζοντας κούραση με τον Αίολο να πλησιάζει και να ξαναμπαίνει έτσι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Γέρα έμεινε χαμηλά στην επίθεση με την ομάδα της Μυτιλήνης να βρίσκει κάποια σουτ και με τρίποντο του Πανάγου στο τέλος έστειλε το παιχνίδι στην παράταση καθώς η κανονική περίοδο ολοκληρώθηκε ισόπαλη 60-60 και από εκεί που το ματς ήταν της Γέρας τελικά πήγε στην παράταση.

Εκεί ο Παπάδος με την εμπειρία κάποιων παικτών βρήκε περισσότερα εύστοχα σουτ και κατάφερε να πάρει στις λεπτομέρειες μια μεγάλη πρόκριση  και πλέον στρέφει την προσοχή της στον τελικό με τον Αιολικό.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Γιάννης Ζεστός με 21 πόντους, ενώ πολύτιμη ήταν η συνεισφορά και του αδερφού του Γρηγόρη ο οποίος σημείωσε 19, ενώ άλλους 17 πρόσθεσε ο Μπουρούς.

Το φύλλο αγώνα

ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΓΣ – ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (κ.α 60-60) (παρ. 67-70)
Διαιτητές: Μαριγλή - Μυλωνάς
Ημίχρονο: 15-31
Δεκάλεπτα: (13-16, 2-15, 22-20, 23-9) (7-10)
ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΓΣ (Γιαννίκος): Πανάγος 7(2), Αφεντούλης 8(1), Συνοδινός 22, Λαγκαδάς 4, Αναγνώστου 2, Γιαννίκος 8(1), Λημναίος 8, Τσακαλάκης 2, Μισαηλίδης 6, Ζερβάκης, Λαμπρινίδης
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Ζεστός Ι.): Ζεστός Γ. 19, Μπουρούς 17, Ζεστός Ι. 21(1), Μπαχούρος 9(1), Τζανετέας 2, Κοντομίχαλος 1, Σίμος 1, Τζουραμάνης, Κακαγιάννης

Σχόλια