Όμηρος Καλλιμασιάς - Παπάδος Γέρας pre game

Πέμπτη και τελευταία αγωνιστική στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για τη Γ΄ Εθνική με τον Παπάδο Γέρας να τίθενται αντιμέτωπος κόντρα στον Όμηρο Καλλιμασιάς την Κυριακή στις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου ''Ανδρέας Παπανδρέου''.


Η ομάδα μας προέρχεται από την ήττα με τα Φανάρια Νάξου στο σημερινό 71-53 που έδωσε στην ομάδα του Κακαλιά την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και πλέον η Γέρα καλείτε να παλέψει για τη νίκη κόντρα στον πρωταθλητή Χίου ώστε να καταλάβει την τρίτη θέση στο ειδικό πρωτάθλημα και να φύγει από την Αθήνα με ψηλά το κεφάλι. 

Αρνητικό στοιχείο είναι η κούραση που έχει προκύψει στους παίκτες μας από τα συνεχόμενα παιχνίδια εξαιτίας και του μικρού ρόστερ που δεν επιτρέπει πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα πολλοί από τους αθλητές της ομάδας μας να είναι στο κόκκινο και μένει να φανεί πως θα αντιμετωπιστεί ώστε να έρθει η νίκη απέναντι στον Όμηρο που διαθέτει καλό υλικό θέλοντας φυσικά το θετικό αποτέλεσμα ώστε να καταλάβει την δεύτερη θέση. 

Η Γέρα θα επιχειρήσει να μείνει κοντά ώστε να έχει ελπίδες νίκης και αν έχει διάρκεια στο παιχνίδι της τότε μπορεί και να τα καταφέρει. Αν πούμε πως υπάρχει κάτι θετικό αυτό είναι πως η ομάδα μας έχει παραπάνω ώρες ξεκούρασης μιας και έπαιξε πρώτη σήμερα από τον αυριανό της αντίπαλο κάτι που θα βοηθήσει πολύ.

Το πρόγραμμα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής

(10:00) Φανάρια Νάξου - Ηρακλής Ικαρίας
(12:00) Όμηρος Καλλιμασιάς - Παπάδος Γέρας
Ρεπό: ΑΕ Δικαίου

Το λινκ για το live

Σχόλια