Παπάδος Γέρας - Φανάρια Νάξου pre game

Μετά την νίκη επί του Ηρακλή Ικαρίας που ήταν και η πρώτη στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για τη Γ΄ Εθνική ο Παπάδος Γέρας στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στα Φανάρια Νάξου παιχνίδι που θα αρχίσει στις 14:00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου ''Ανδρέας Παπανδρέου''.


Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας είναι πολύ καλό αφού μετά την επιτυχία κόντρα στον πρωταθλητή Σάμου έχει δώσει ώθηση στους παίκτες για τη συνέχεια και τα δύο κολλητά παιχνίδια που ακολουθούν. 

Αρχής γενομένης από το αυριανό όπου η Γέρα θα αντιμετωπίσει την καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα της διοργάνωσης και φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, τα Φανάρια Νάξου που έχουν στις τάξεις τους παίκτες με μεγάλη ποιότητα και πολλές εμπειρίες, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ένα όνομα που έχει γράψει λαμπρή ιστορία αγωνιζόμενος με τις φανέλες των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης ο Γιάννης Γιαννούλης ο οποίος στα 43 του χρόνια συνεχίζει απτόητος αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας από την Νάξο 

Και όταν μιλάμε για τον Γιαννούλη θα πρέπει να τονίσουμε πως έχει κατακτήσει και την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό το 2002. Αντιλαμβάνεται κανείς για τι παίκτη μιλάμε και σίγουρα το έργο των παικτών της Γέρας θα είναι δύσκολο αφού θα πρέπει να βρουν τρόπο τον αντιμετωπίσουν όσο δύσκολο και αν είναι. 

Απαιτήσεις από αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν μιας και η ομάδα μας έχει κάνει ήδη υπέρβαση φθάνοντας μέχρι εδώ με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να πάρει κάτι θετικό από το αυριανό παιχνίδι. 

Μένει να φανεί αν θα βγει και η κούραση των παικτών μας από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων μερών και ειδικά για τα αδέρφια Ζεστοί που παίζουν συνέχεια έχοντας λίγες ώρες ξεκούρασης αφού το παιχνίδι θα αρχίσει στις 14:00.

Ότι και να γίνει σε αυτό τον αγώνα μόνο θετικά μπορεί κανείς να αποκομίσει από τέτοια παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Φυσικά η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από θα μεταδοθεί ζωντανά από το telesport.gr στο κανάλι 1 με το λινκ να είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα μας.

Το λινκ για το live

Σχόλια