Ηρακλής Ικαρίας - Παπάδος Γέρας pre game

Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική ψάχνει ο Πάπαδος Γέρας που για την 3η αγωνιστική του ειδικού  πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την Παρασκευή στις 18:00 τον Ηρακλή Ικαρίας στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου ''Ανδρέας Παπανδρέου''.


Η Γέρα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕ Δικαίου όπου σίγουρα δικαιούταν κάτι περισσότερο από το τελικό 66-58, στρέφει το βλέμμα της αποκλειστικά στην αυριανή αναμέτρηση θέλοντας το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε μία ομάδα που είναι στα μέτρα της.

Φυσικά δεν πάει να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα αλλά αν η ομάδα μας εφαρμόσει το πλάνο που υπάρχει και είναι σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τότε μπορεί να ελπίζει σε νίκη. Και το λέμε αυτό διότι στην αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, η Γέρα με εκπληκτικό μπάσκετ στο πρώτο μέρος έφθασε μέχρι και το +11, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι ήρθε η ήττα.

Οπότε είναι λογικό πως η Γέρα θα πρέπει να βρει διάρκεια στο παιχνίδι της για να πάρει τη νίκη κόντρα σε ένα αντίπαλο που δεν φοβίζει. Το θετικό είναι πως στην σημερινή 2η αγωνιστική έκανε το ρεπό οπότε οι αθλητές της ομάδας μας είχαν χρόνο για να ανασυνταχθούν και να μπουν στο αυριανό παιχνίδι με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Τέλος να σημειώσουμε πως και αυτός ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το telesport.gr στο κανάλι 1 με το λινκ να είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα μας.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής (σήμερα)

ΑΕ Δικαίου - Ηρακλής Ικαρίας 69-55
Όμηρος Καλλιμασιάς - Φανάρια Νάξου 50-69
Ρεπό: Παπάδος Γέρας

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (Παρασκευή)

(16:00) Φανάρια Νάξου - ΑΕ Δικαίου
(18:00) Ηρακλής Ικαρίας - Παπάδος Γέρας
Ρεπό: Όμηρος Καλλιμασιάς

Βαθμολογία σε δύο αγώνες



1. ΑΕ Δικαίου 4 2-0
2. Όμηρος Καλλιμασιάς 3 1-1
3. Φανάρια Νάξου 2 1-0
4. Ηρακλής Ικαρίας 2 0-2
5. Παπάδος Γέρας 1 0-1

Το λινκ για το live

Σχόλια