Παπάδος Γέρας - ΑΕ Δικαίου pre game

Στη μάχη των αγώνων μπαράζ με φόντο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μπαίνει από αύριο ο Παπάδος Γέρας εκπροσωπώντας το Νησί της Λέσβου για άλλη μία φορά.


Ο πρωταθλητής Λέσβου έχει ως στόχο μία καλή πορεία στα τέσσερα παιχνίδια που θα δώσει αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν σε ένα μίνι τουρνουά με τους πρωταθλητές από τα άλλα Νησιά. Χωρίς την πίεση της ανόδου η ομάδα μας θα προσπαθήσει να νικήσει κάποια παιχνίδια ευελπιστώντας να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Φαβορί στη διοργάνωση υπάρχει και σύμφωνα με τα προγνωστικά είναι ο πρωταθλητής Κυκλάδων ΑΠΑΣ Φανάρια Νάξου που διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ με έμπειρους παίκτες και φιλοδοξίες για άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Φυσικά θα πρέπει αυτό να αποδειχθεί και στο παρκέ διότι πολλά έχουν δει τα μάτια μας σε αγώνες μπαράζ. Τα παιχνίδια θα γίνουν για δεύτερη σερί χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου ‘’Ανδρέας Παπανδρεόυ’’.

Τώρα όσο αφορά στην πρεμιέρα του μίνι αυτού πρωταθλήματος η Γέρα αντιμετωπίζει αύριο στις 19:00 την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου ΑΕ Δικαίου Κω με στόχο να μπει με το δεξί στα μπαράζ για να δει τη συνέχεια με διαφορετικό μάτι. Η ομάδα της Κω είναι αρκετά δυνατή, όμως αν η ομάδα μας έχει σε καλή μέρα τα βαριά χαρτιά μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε το βάρος θα πέσει έτσι και αλλιώς στα αδέρφια Ζεστοί διότι η Γέρα βασίζεται πολλά από αυτούς και με τις απουσίες που υπάρχουν θα πρέπει να βγουν μπροστά ώστε να βοηθήσουν τον πρωταθλητή Λέσβου να κάνει μία καλή πορεία στα μπαράζ.

Σε τυχόν νίκη η ομάδα μας θα ξεκινήσει ιδανικά τα μπαράζ, έχει ρεπό τη δεύτερη αγωνιστική κάτι που θα βοηθάει αρκετά εν όψει του επόμενου αγώνα την Παρασκευή στις 18:00 με τον Ηρακλή Ικαρίας.

Χωρίς Κοπάνου, Βουρλιώτη αλλά με Μπουμπουλέντρα

Στα αρνητικά είναι πως η Γέρα που έχει μάθει φέτος να έχει αγωνιστικά προβλήματα διαθέτοντας ένα μικρό σε αριθμό ρόστερ, ταξιδεύει αυτή την ώρα ακτοπλοϊκός για την Αθήνα με δύο απουσίες που κάνουν τον Γιάννη Ζεστό να πονοκεφαλιάζει διότι οι επιλογές πλέον είναι λίγες.


Μόλις οκτώ είναι οι διαθέσιμοι παίκτες αφού οι Στέλιος Κοπάνου και Γιώργος Βουρλιώτης δεν μπήκαν στο πλοίο για την πρωτεύουσα με τον πρώτο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο δεύτερος θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα κανονικά θα είναι στην αποστολή ο Γρηγόρης Ζεστός καθώς και ο Δημήτρης Μπουμπουλέντρας που σπουδάζει στην Αθήνα, έχει το δελτίο του στη Γέρα προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι Καραδόπουλος, Πετρογιάννης, Σίμος, Μπουμπουλέντρας, Γ. Ζεστός, Γρ. Ζεστός, Λινάρδος και Μπουρούς. Δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια θα είναι όπως πάντα ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ανδριώτης. Τέλος να σημειωθεί πως τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι telesport.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (Τετάρτη)

(17:00): Ηρακλής Ικαρίας- Όμηρος Καλλιμασιάς
(19:00): Παπάδος Γέρας- Α.Ε. Δικαίου
Ρεπό: Φανάρια Νάξου

Το λινκ για το live

Σχόλια