Αιολικός - Παπάδος Γέρας pre game

Ο Παπάδος Γέρας χρειάζεται μία νίκη για να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει το Σάββατο απέναντι στον Αιολικό στο δεύτερο τελικό που θα ξεκινήσει στις 19:30 στο Κλειστό της Νεάπολης.


Η ομάδα μας που νίκησε στο πρώτο παιχνίδι 64-56 έχει ως στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς αφού με νίκη όπως προείπαμε η Γέρα θα πάρει το πρωτάθλημα.

Σίγουρα ο Αιολικός θα προσπαθήσει να αντιδράσει ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά και να τη στείλει σε τρίτο παιχνίδι οπότε η ομάδα μας θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη προσοχή για να νικήσει θέλοντας να ξεμπερδεύει από αύριο με τον τίτλο.

Με οδηγό την καλή εμφάνιση στον πρώτο τελικό η Γέρα είναι αποφασισμένη για τη νίκη, θα επιβάλει το δικό της ρυθμό για να τελειώσει με τον πιο ιδανικό τρόπο τη σεζόν.

Το παιχνίδι αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο και ευχής όλων είναι να δούμε ένα καλό ματς ελπίζοντας πως η ομάδα μας θα πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Τέλος διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί η Ελένη Μαριγλή και ο Νεκτάριος Ζηρόπουλος.

( Να διευκρινίσουμε πως στο αυριανό παιχνίδι τυπικά γηπεδούχος είναι ο Αιολικός. Στον πρώτο τελικό ήταν η Γέρα αλλά από καθαρά δικό μας λάθος είχαμε γράψει ότι ήταν ο Αιολικός)

Σχόλια