Αιολικός - Παπάδος Γέρας 56-64

Ο Παπάδος Γέρας νίκησε 64-56 τον Αιολικό πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κάνοντας έτσι το 1-0 στη σειρά και χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής και φέτος.


Η ομάδα μας έδειξε από το ξεκίνημα περισσότερη αποφασιστικότητα και με ωραίο μπάσκετ έχτισε γρήγορα μία διαφορά βάζοντας κάποια σουτ, ενώ και στην άμυνα η Γέρα ήταν αρκετά διαβασμένη. Σκορ πρώτου δεκαλέπτου 16-11.

Στη δεύτερη περίοδο το συγκρότημα του Γιάννη Ζεστού έβγαλε ακόμη περισσότερη ενέργεια στο παρκέ και με σωστές επιλογές ανέβασε και άλλο την διαφορά μην αφήνοντας τον Αιολικό να είναι κοντά. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε 35-26.

Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στα επόμενα δύο δεκάλεπτο αφού η Γέρα δεν χαλάρωσε σε κανένα σημείο του αγώνα και με σωστή διαχείριση σε συνδυασμό και με τα πολλά εύστοχα σουτ η ομάδα μας πήρε μία μεγάλη νίκη επί ενός αντιπάλου που την είχε κερδίσει δύο φορές φέτος, όμως η Γέρα πήρε ρεβάνς στο πιο κατάλληλο σημείο.

Φυσικά δεν θα πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός αφού υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι το οποίο αν η ομάδα μας το κερδίσει τότε θα πάρει και το πρωτάθλημα. 

Σχόλια