Παπάδος Γέρας - Παλλεσβιακός pre game

Τα play off αρχίζουν αύριο και ο Παπάδος Γέρας αντιμετωπίζει τον Παλλεσβιακό στις 21:00 στο κλειστό της Νεάπολης στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος.


Ως γνωστόν η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις δύο νίκες θα πάρει και το εισιτήριο για τους τελικούς στη μάχη για τον τίτλο, με την Γέρα να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα ξέροντας ότι το πρωτάθλημα έχει μπει στην κρίσιμη καμπή του.

Η Γέρα που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο με 26 βαθμούς και ρεκόρ 12-2 θα τα δώσει όλα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κάτι που είναι σημαντικό αφού αν καταφέρει να νικήσει το πρώτο ματς θα έχει τον πρώτο λόγο να βρεθεί στους τελικούς αφού το άγχος μεταφέρετε σε αυτόν που πρέπει να ισοφαρίσει την σειρά.

Η ομάδα μας που έχει δύο νίκες επί του Παλλεσβιακού στην κανονική περίοδο, θα πρέπει να παίξει το μπάσκετ που ξέρει για να πάρει τη νίκη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κύριοι Κώστας Ροδίτης και Τζαγκατζής. Στον άλλο ημιτελικό που θα γίνει στις 19:00 θα παίξουν ο Αιολικός με τον Αίολο.

Σχόλια