Παλλεσβιακός - Παπάδος Γέρας 66-76

Ο Παπάδος Γέρας κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση νίκησε 76-66 τον Παλλεσβιακό στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των play off.


Έτσι η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1 στη σειρά και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς στο τρίτο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη.

Η ομάδα μας που προσπάθησε να αφήσει πίσω την ήττα του πρώτου αγώνα μπήκε καλά στο παρκέ επιβάλλοντας το δικό της ρυθμό έχοντας καλή εικόνα κυρίως στην επίθεση ευστοχώντας σε αρκετά σουτ με το δεκάλεπτο να βρίσκει την Γέρα στο +8 (27-19).


Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα μας συνέχισε στο ίδιο τέμπο, δεν άφησε τον Παλλεσβιακό να πλησιάσει ιδιαίτερα και με σοβαρότητα σε άμυνα και επίθεση κράτησε τη διαφορά ψηλά με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 43-32.

Στην επανάληψη η Γέρα έπαιξε ένα από τα πιο καλά τρίτα δεκάλεπτα φέτος αφού με εντυπωσιακή εικόνα στην επίθεση αλλά και με άμυνα που τσάκιζε κόκαλα ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους 62-40.


Η ομάδα μας μπήκε χωρίς άγχος στο τελευταίο δεκάλεπτο αποφασισμένη να κρατήσει ψηλά τη διαφορά, ο Παλλεσβιακός εν τέλει εκμεταλλεύτηκε μία χαλάρωση των παικτών μας αλλά τίποτα δεν άλλαξε και έτσι η Γέρα έφτασε στη νίκη και θα τα παίξει όλα για όλα στο παιχνίδι της Τετάρτης. 

Σχόλια