Παπάδος Γέρας - Παλλεσβιακός 66-57

Ο Παπάδος Γέρας επικράτησε 66-57 του Παλλεσβιακού στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των play off παίρνοντας το εισιτήριο για τους τελικούς εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Η ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκε τόσο καλά όσο θα ήθελε μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον αντίπαλο που έδειχνε καλύτερος σε αυτό το σημείο, όμως το θετικό ήταν πως η Γέρα έμεινε κοντά βάζοντας κάποια καλάθια με την περίοδο να ολοκληρώνεται στο +5 10-15 για τον Παλλεσβιακό.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν πιο διαβασμένη στο παιχνίδι και αν δεν υπήρχαν κάποια διαιτητικά λάθη τότε η κατάσταση θα ήταν ακόμη πιο καλή. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Γέρα έβαλε τα σουτ που ήθελε αλλά και πάλι ο Παλλεσβιακός στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ 31-27.

Όμως στην επανάληψη εμφανίστηκε μία άλλη Γέρα στο παρκέ πολύ καλύτερη με καλά ποσοστά στην επίθεση, σφικτή άμυνα και έλεγχο στα ριμπάουντ, πήρε προβάδισμα στο σκορ στο τέλος της περιόδου με 44-40.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο το μόνο που απέμενε ήταν η ομάδα μας να φανεί συγκεντρωμένη και παρότι ο αντίπαλος με κάποια τρίποντα έφτασε κοντά εν τέλει η Γέρα έβαλε τα δικά της σουτ και με καλή άμυνα έφθασε σε μία μεγάλη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα διεκδικώντας το Μάιο τον τίτλο με αντίπαλο τον Αιολικό.


Πρώτος σκόρερ και για ακόμη μία φορά καθοριστικός παίκτης του αγώνα ήταν ο Γιάννης Ζεστός που σημείωσε 20 πόντους με δύο τρίποντα, 16 με ένα είχε ο Γρηγόρης Ζεστός, ενώ πολύ ουσιαστικός ήταν ο Καραδόπουλος με 10 πόντους με δύο τρίποντα.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ - ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΠΓ (66-57)
Διαιτητές: Μαριγλή – Ροδίτης Κ.
Ημιχρόνο: 27-31
Δεκάλεπτα10-15, 17-16, 17-9, 22-17
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Ζεστός Ι.): Ζεστός Ι. 20(2), Κοπάνου 7(1), Μπουρούς 9, Ζεστός Γ. 16(1), Καραδόπουλος 10(2), Λινάρδος 4, Σίμος
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΠΓ (Χρυσουλάκης): Κομνηνός 24(4), Ανδρεουλάκης 5(1), Ιορδάνους 6(1), Πέρος 5(1), Ζυγούκης 2, Χατζηγιαννάκης 6, Χατζηντάνος 4, Τρύπατζης 5, Βέτσος, Πασπατής, Κλειδαράς

Σχόλια