Παπάδος Γέρας - Παλλεσβιακός 51-58

Ο Παπάδος Γέρας δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στα play off γνωρίζοντας την ήττα με 58-51 από τον Παλλεσβιακό στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης.

Παπάδος Γέρας - Παλλεσβιακός 51-58

Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ πήγε αρκετά ψηλά με την ομάδα μας να ξεκινάει καλά, όμως στη συνέχεια ο Παλλεσβιακός πήρε τα ηνία και πήγε προηγούμενος στο τέλος της περιόδου με +7 (27-20).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες της Γέρας έπαιξαν σκυλίσια άμυνα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να σκοράρει και έτσι με καλά ποσοστά στην επίθεση και με κάποιες βολές το σύνολο του Ζεστού πέρασε μπροστά 32-30 στο ημίχρονο, με τον Παλλεσβιακό να σκοράρει στην δεύτερη περίοδο μόλις τρεις πόντους δείγμα της καλής άμυνας που έπαιξε η ομάδα μας.

Φάση από το παιχνίδι

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν μαζί στο σκορ, η Γέρα κρατούσε ένα μικρό προβάδισμα, ο Παλλεσβιακός ήταν κοντά και έτσι το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας στο +2 (43-41).

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο εκεί όπου όλα θα κρίνονταν, ο αντίπαλος με κάποια τρίποντα σε συνδυασμό και με διάφορα φαλτσοσφυρίγματα, απέκτησε μία διαφορά, η ομάδα μας προσπάθησε να επιστρέψει χωρίς αποτέλεσμα και έτσι μοιραία δεν απέφυγε την ήττα.

Φάση από το παιχνίδι

Πλέον η Γέρα είναι αναγκασμένη να νικήσει το δεύτερο παιχνίδι ώστε να στείλει τη σειρά και σε τρίτο αγώνα για να διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς.

Στον άλλο ημιτελικό ο Αιολικός επικράτησε του Αίολου στην παράταση με 66-62 και έκανε το 1-0 στη σειρά. 

Σχόλια