Παπάδος Γέρας - Θησέας 107-35

Ο Παπάδος Γέρας χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα επικράτησε εύκολα του Θησέα με σκορ 107-35 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Το παιχνίδι δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής μιας και η ομάδα μας δεν δέχτηκε καμία αντίσταση από τον αντίπαλο καθαρίζοντας εύκολα τον αγώνα, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Γέρα από την αρχή της αναμέτρησης μπήκε με στόχο να αποκτήσει γρήγορα μία ασφαλή διαφορά, την οποία ανέβαζε όλο και περισσότερο όσο περνούσαν τα λεπτά, ευστοχώντας σε αρκετά σουτ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 50-27.


Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας έπαιξε ακόμη πιο καλά, με πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση, ενώ σε καμία περίπτωση δεν άφησε τον Θησέα να αντιδράσει εκτοξεύοντας τη διαφορά ακόμη περισσότερο.


Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ξεκουράστηκαν κάποια βασικά στελέχη της ομάδας, δόθηκε σε κάποιους παίκτες περισσότερος χρόνος συμμετοχής με το τελικό 107-35 να δίνει στην Γέρα τη νίκη, θέλοντας μία ακόμη με τον Αρισβαίο την Τετάρτη ώστε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Σχόλια