Παπάδος Γέρας - Παλλεσβιακός pre game

Ο Παπάδος Γέρας θα αγωνιστεί κόντρα στον Παλλεσβιακό στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό της Νεάπολης.


Η ομάδα μας επιζητεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Αιολικό την περασμένη αγωνιστική έχοντας ως στόχο να ξεχάσει άμεσα αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθεί στο επίσης δύσκολο που έρχεται απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο να φτάσει ψηλά.

Η Γέρα θέλει να κλείσει αυτή την τριάδα με τα συνεχόμενα ντέρμπι με μία νίκη κόντρα στον Παλλεσβιακό για να ανέβει και πάλι το ηθικό των παικτών.

Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κάνει όλα όσα δεν πραγματοποίησε στο ματς με τον Αιολικό έχοντας στόχο να κάνει μία καλή εμφάνιση ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του συγκεκριμένου ροζ φύλλου αγώνα.

Διαιτητές του παιχνιδιού έχουν οριστεί η κυρία Μαριγλή και ο κύριος Τσεκούρας.

Πρωτάθλημα ανδρών
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο (κλειστό Νεάπολης)

17:00 Θησέας - ΑΟΜ
19:00 Παπάδος Γέρας - Παλλεσβιακός
21:00 Αίολος - Αιολικός

Κανένας μόνος!

Μην ξεχνάτε πως το Σάββατο το μπάσκετ της Λέσβου ενώνεται βοηθώντας συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Αυτό το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο κλειστό της Νεάπολης. Ώρα έναρξης 15:00.


Συμμετέχουν οι ομάδες μπάσκετ: Παλλεσβιακός, Παπάδος Γέρας, Ερμής Παμφίλων, Αίολος, Αιολικός, ΑΟΜ, Θησέας, Ολυμπιάς Μήθυμνας
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!

Σχόλια