Αιολικός - Παπάδος Γέρας 59-52

Ο Παπάδος Γέρας ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος από τον Αιολικό με 59-52 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Η Γέρα που αγωνίστηκε χωρίς τους Γρηγόρη Ζεστό και Στράτο Λινάρδο μπήκε σχετικά καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, έπαιξε καλά κυρίως στην άμυνα και παρότι στην επίθεση υπήρχε μία νευρικότητα η περίοδος ολοκληρώθηκε στο +1 για την Γέρα (11-10).

Όμως στο επόμενο δεκάλεπτο η ομάδα μας δεν παρουσίασε την εικόνα που έπρεπε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ο Αιολικός κατάφερε να πάρει μία μικρή διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι το ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε 27-20.

Στην επανάληψη η Γέρα μπήκε αποφασισμένη για να ανατρέψει την κατάσταση, κατάφερε να πλησιάσει κοντά στο σκορ παίζοντας καλό μπάσκετ με την τρίτη περίοδο να τελειώνει 46-44 υπέρ του Αιολικού.


Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο εκεί όπου όλα θα κρίνονταν η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια να πάρει τη νίκη, όμως το άγχος που δημιουργήθηκε από την πίεση του αντιπάλου οδήγησε την Γέρα σε όχι και τόσο καλές επιλογές με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα για δεύτερη φορά από τον Αιολικό με την πρώτη θέση να δυσκολεύει.

Αυτό που θα κοιτάξουν ο Γιάννης Ζεστός και οι παίκτες του είναι να μάθουν από τα λάθη του συγκεκριμένου αγώνα ώστε να εμφανιστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. 

Σχόλια