Θησέας - Παπάδος Γέρας 29-93

Η Γέρα ήταν καταιγιστική στο παιχνίδι με τον Θησέα καθώς νίκησε με 93-29 κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επιτυγχάνοντας την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Θησέας - Παπάδος Γέρας 29-93
Ο αγώνας δεν χωράει σε κριτική αφού η ομάδα μας ήταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλό της, επιβεβαίωσε πως ήταν το μεγάλο φαβορί και έδειξε την δυναμική της. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε 21-7 και στη συνέχεια η Γέρα έπαιξε ακόμη καλύτερα με το δυνατό της σημείο στο  να είναι η καλή άμυνα καθώς άφησε τον Θησέα σε χαμηλά επίπεδα στο σκορ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 45-15.

Στην τρίτη περίοδο η διαφορά ανέβηκε ακόμη περισσότερο με την ομάδα μας να κάνει ότι θέλει στο παρκέ, έπαιρνε βοήθειες από όλους τους παίκτες με το χαρακτηριστικότερο στατιστικό σε αυτό το δεκάλεπτο να είναι το γεγονός πως ο αντίπαλος πέτυχε μόλις πέντε πόντους, λόγω της πολύ καλής άμυνας από την ομάδα μας που στην επίθεση πέτυχε συνολικά 34 πόντους.


Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Γέρα συνέχισε σχεδόν στον ίδιο ρυθμό βάζοντας αρκετά καλάθια, παίζοντας καλά και στην άμυνα με την ομάδα μας να φτάνει σε μία εύκολη νίκη στο πρώτο παιχνίδι για το 2019. 

Σχόλια