Παλλεσβιακός - Παπάδος Γέρας 58-66

Η Γέρα μας νίκησε 66-58 τον Παλλεσβιακό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες.
Νίκη για την ομάδα μας
Η ομάδα μας μπήκε αρκετά αποφασισμένη στο παρκέ για να πάρει το ροζ φύλλο και έδειξε από την αρχή της αναμέτρησης καλή εικόνα κυρίως στην επίθεση με εύστοχα σουτ από τους Ζεστό και Κολυφά που τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα. Με καλάθια κυρίως κάτω από τη ρακέτα εκεί όπου η Γέρα εντόπισε το πρόβλημα του αντιπάλου το ημίχρονο έκλεισε στο +8 υπέρ της ομάδας μας (32-24).


Στην τρίτη περίοδο παρότι η Γέρα είχε σχετικά καλή εικόνα, ο αντίπαλος κατάφερε να μειώσει κάπως τη διαφορά με μερικά εύστοχα καλάθια, η ομάδα μας είχε θέματα με την άμυνα αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Παλλεσβιακός αλλά η Γέρα ήταν αυτή που πήγε μπροστά στο σκορ στο κλείσιμο του δεκαλέπτου +4 (46-42).
Στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή σημειώνοντας καθοριστικά καλάθια κυρίως από τον Γιάννη Ζεστό που ήταν άπαιχτος κάτω από την ρακέτα, αλλά γενικότερα η λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ καλή και η Γέρα έφτασε στη τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα με το τελικό 66-58 να ικανοποιεί τους πάντες με τη διαφορά πάντως να μπορούσε να είναι και ψηλότερα αν οι παίκτες δεν χαλάρωναν κάπως στο τέλος. Πρώτος σκόρερ ήταν για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Ζεστός που σημείωσε 26 πόντους με ένα τρίποντο, ενώ διψήφιος ήταν επίσης ο Κολυφάς με 16 με ένα τρίποντο.


Το ποιο βασικό όμως είναι η νίκη που είναι σημαντική και θα βοηθήσει αρκετά ενόψει της συνέχειας.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Στέλιος Κακαγιάννης που υπήρξε χρόνια παίκτης της Γέρας και αποφάσισε να κατέβει ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.



Το φύλλο αγώνα:

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΠΓ – ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (58-66)
Διαιτητές: Μαριγλή - Ζηρόπουλος
Ημιχρόνο: 24-32
Δεκάλεπτα: 14-19, 10-13, 18-14, 16-20
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΠΓ (Χρυσουλάκης): Πέρος 11(1), Χατζηγιαννάκης 14(1), Σχοινάκης 2, Χατζηντάνος 8, Ανδρεουλακης 2, Κλειδαράς 3(1), Ιορδάνους 5, Βέτσος 2, Μουλαρογιάννης 5, Ζυγούκης 1, Τρύπατζης 3(1), Ανδρόνικος 2
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Ζεστός): Καραδόπουλος 6(2), Ζεστός 25(1), Μπουρούς 7, Κοπάνου 6(1), Κολυφάς 16(1), Κακαγιάννης 2, Λινάρδος, Γαβριηλίδης, Πετρογιάννης, Βουρλιώτης 4(1)

Σχόλια