Το πρόγραμμα και η ανάλυση για τα μπαράζ

Η Γέρα μας θα ριχτεί στη μάχη των μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου αντιμετωπίζοντας τους πρωταθλητές από τα Νησιά Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσων και Κυκλάδων με τους αγώνες να γίνονται φέτος στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου 'Ανδρέας Παπανδρέου'.

Η ομάδα μας θα εκπροσωπήσει το Νησί μας για μία ακόμη φορά με στόχο το καλύτερο δυνατό σε μία διαδικασία που πάντα κρύβει πολλές παγίδες, ενώ αυτό που ίσως λίγο προβληματίζει είναι το γεγονός πως η Γέρα μας θα αναγκαστεί να δώσει τέσσερα σερί ματς αφού η κλήρωση έδειξε πως το ρεπό η ομάδα μας θα το κάνει την πρώτη αγωνιστική. Μεγάλο φαβορί για την άνοδο σύμφωνα με τα προγνωστικά είναι η Καλλιθέα Ρόδου (το ίδιο ίσχυε και πέρυσι, όμως τότε είχε ανέβει ο ΒΑΟΛ) η οποία διαθέτει καλό ρόστερ με παίκτες που έχουν παίξει σε ανώτερες κατηγορίες. Από κει πέρα όλα είναι ανοικτά με την Γέρα μας και τον ΦΟΒ Χίου να διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο, ενώ ποιο βατές ομάδες είναι το Καρλόβασι και τα Φανάρια Νάξου.

Το σημαντικότερο είναι να γίνουν καλά παιχνίδια και ο καλύτερος να πάρει την πρώτη θέση και σίγουρα ρόλο θα παίξει και η μέρα στην οποία θα βρεθεί η κάθε ομάδα αλλά και αυτή που θα αντέξει στην κούραση. Η ομάδα μας θα κάνει πρόβα τζενεράλε το Σάββατο στο φιλικό που θα γίνει στις 20:00 το βράδυ στο Κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο μία μικτή ομάδα που θα αποτελείτε από Λέσβιους και Σαμιώτες αθλητές. Εκεί ο προπονητής του συλλόγου μας Γιάννης Τσολάκης θα κάνει τα τελικά του πλάνα εν όψει των αγώνων μπαράζ. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα ματς που θα γίνουν στο Περιστέρι θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση από το διαδικτυακό κανάλι Telesport, οπότε οι φίλοι του μπάσκετ και της Γέρας μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσπάθεια της ομάδας μας στο μίνι τουρνουά.

Το πρόγραμμα των μπαράζ:

1η αγωνιστική, Τετάρτη (20/6)

15:00 Φανάρια Νάξου - Καρλόβασι
17:00 ΦΟΒ - Καλλιθέα Ρόδου
ρεπό: Παπάδος Γέρας

2η αγωνιστική, Πέμπτη (21/6)

15:00 Παπάδος Γέρας - ΦΟΒ
17:00 Καλλιθέα - Φανάρια Νάξου
ρεπό: Καρλόβασι

3η αγωνιστική, Παρασκευή (22/6)

15:00 Καρλόβασι - Καλλιθέα Ρόδου
17:00 Φανάρια Νάξου - Παπάδος Γέρας
ρεπό: ΦΟΒ

4η αγωνιστική, Σάββατο (23/6)

15:00 ΦΟΒ - Φανάρια Νάξου
17:00 Παπάδος Γέρας - Καρλόβασι
ρεπό: Καλλιθέα

5η αγωνιστική, Κυριακή (24/6)

10:00 Καλλιθέα Ρόδου - Παπάδος Γέρας
12:00 Καρλόβασι - ΦΟΒ
ρεπό: Φανάρια Νάξου

Σχόλια