Καλλιθέα Ρόδου - Παπάδος Γέρας 92-70

Η Γέρα μας ηττήθηκε από την Καλλιθέα Ρόδου 92-70 και έχασε την ευκαιρία να πάρει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Φώτο από το παιχνίδι
Η ομάδα μας ήθελε τη νίκη για να τα καταφέρει και μπήκε στο παρκέ για να κάνει ακριβώς αυτό αφήνοντας πίσω όσο μπορούσε την κούραση και το γεγονός πως πέρασαν μόλις δώδεκα ώρες από το προηγούμενο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η Γέρα μας ήταν ανταγωνιστική και έμενε κοντά στο σκορ παίρνοντας λύσεις κυρίως από την επίθεση, ενώ η Καλλιθέα σημείωνε τους πόντους τις κυρίως με τρίποντα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 45-42 υπέρ της Ρόδου. Στο τρίτο όμως δεκάλεπτο η Καλλιθέα με ένα καρέ τριπόντων πήρε μία μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά όλα εκεί τελείωσαν. Παρά την προσπάθεια των παικτών μας ο αγώνας δεν μπορούσε να γυρίσει ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που ήταν το φαβορί και είχε λύσεις από τον πάγκο. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και στην Γέρα μας αποδέχτηκαν πως η ομάδα της Ρόδου θα έπαιρνε την άνοδο. Τελικό σκορ 92-70. Για το τυπικό της υπόθεσης πρώτος σκόρερ ήταν ο Μάρκος Ψημίτης που σημείωσε 21 πόντους με δύο τρίποντα, ενώ από 13 έβαλαν τα αδέρφια Ζεστοί με τον Γιάννη να σημειώνει και ένα τρίποντο.
Καλλιθέα Ρόδου - Παπάδος Γέρας 92-70
Φυσικά έγινε μία μεγάλη προσπάθεια η ομάδα μας να πάρει την άνοδο και να επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική χάνοντας την τελικά για λίγο κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα μπαράζ με δύο νίκες και δύο ήττες αλλά σίγουρα στο μέλλον είναι σίγουρο πως αυτό μπορεί να το καταφέρει. Βέβαια υπήρχαν και πολλές αντιξοότητες αφού ο σύλλογός μας αναγκάστηκε να δώσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με την κούραση να μεγαλώνει παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά το ποιο σημαντικό πως μέσα σε δώδεκα ώρες από τον χθεσινό αγώνα η Γέρα μας έπρεπε να παίξει την άνοδό της. Φυσικά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και δίκαια η Καλλιθέα πήρε την άνοδο όμως η ομάδα μας αξίζει το χειροκρότημα όλων εκπροσωπώντας επάξια το Νησί μας για ακόμη μία χρονιά στα μπαράζ και κάποια στιγμή οι κόποι μας θα δικαιωθούν. Λίγο υπομονή και σύντομα θα αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Προς το παρόν προέχει η ξεκούραση των παικτών και να περάσουν όμορφα το καλοκαίρι, διότι φέτος έδωσαν και τη ψυχή τους για να φτάσουμε μέχρι εδώ συν του ότι κατέκτησαν το νταμπλ στη Λέσβο. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε τέλος είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Τσολάκη που βοήθησε την ομάδα μας στα μπαράζ από την θέση του προπονητή όπως και τον βοηθό του Πέτρο Καραμπά.

Καλλιθέα Ρόδου - Παπάδος Γέρας 92-70

Ημίχρονο: 45-42

Καλλιθέα Ρόδου (Βλαχοδήμος) Παππάς, Παπακωνσταντίνου 5 (1), Παναγιωταράκος 11, Γυφτάκης 21 (5), Μπιλλιάς, Συμιακός, Παρδακάς 17 (4), Σκορδάλης 24 (6), Δούβαλης 2, Γ. Κούρος 7, Εκινέ 5 (1)

Παπάδος Γέρας (Τσολάκης) Σταμούλης 6 (2), Ψημίτης 21 (2), Γ. Ζεστός 13 (1), Γρ. Ζεστός 13, Γκορόγιας 9 (3), Παπαθανασίου, Γαβριηλίδης, Μπουρούς 4, Ζενελάι 4, Τσαπώνης, Λινάρδος, Ταμβακέλλης

Τα αποτελέσματα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής

Καλλιθέα Ρόδου - Παπάδος Γέρας 92-70
Καρλόβασι - ΦΟΒ 62-67
ρεπό: Φανάρια Νάξου

τελική βαθμολογία: 

1. Καλλιθέα Ρόδου  8  4-0 (άνοδος στη Γ΄ Εθνική)
2. Παπάδος Γέρας  6  2-2
3. ΦΟΒ  6  2-2
4. Φανάρια Νάξου  5  1-3
5. Καρλόβασι  5  1-3

ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σχόλια