Παπάδος Γέρας - ΦΟΒ Πέμπτη 15:00

Η Γέρα μας αντιμετωπίζει τον ΦΟΒ την Πέμπτη στις 15:00 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα μας θα κάνει την δική της πρεμιέρα στη διοργάνωση αφού στην 1η αγωνιστική είχε ρεπό και θα ριχτεί στη μάχη των αγώνων από αύριο καταρχάς κόντρα στην ομάδα της Χίου. Η Γέρα μας ταξιδεύει αυτή την ώρα ακτοπλοϊκός με στόχο να παρουσιαστεί δυνατή σε όλα τα ματς και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες είναι αρκετά έμπειροι και γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν σε αυτά τα παιχνίδια.
Ο ΦΟΒ διαθέτει ένα καλό σύνολο παρότι σήμερα ηττήθηκε πολύ εύκολα στην πρεμιέρα από την Καλλιθέα που δείχνει ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Φυσικά όλα θα αποδειχτούν στο παρκέ και είναι πολύ σημαντικό η ομάδα μας να ξεκινήσει με το δεξί στο μίνι τουρνουά. Αγωνιστικά ο Γιάννης Τσολάκης θα έχει στην διάθεσή του όλους τους διαθέσιμους παίκτες και περιμένει να δει πολλά από τους περισσότερους. Τέλος το παιχνίδι της Γέρας μας με τον ΦΟΒ όπως και όλα τα υπόλοιπα θα μεταδοθούν ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι Telesport στο παρακάτω λινκ.

Το πρόγραμμα των μπαράζ:

1η αγωνιστική

Φανάρια Νάξου - Καρλόβασι 64-63
ΦΟΒ - Καλλιθέα Ρόδου 55-87
ρεπό: Παπάδος Γέρας

2η αγωνιστική, Πέμπτη

15:00 Παπάδος Γέρας - ΦΟΒ
17:00 Καλλιθέα - Φανάρια Νάξου
ρεπό: Καρλόβασι

βαθμολογία:

1. Καλλιθέα Ρόδου  2  1-0
2. Φανάρια Νάξου  2  1-0
3. Καρλόβασι  1  0-1
4. ΦΟΒ  1  0-1
5. Παπάδος Γέρας  0  0-0

                                                              ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Σχόλια