Αίολος - Παπάδος Γέρας 57-68

Η Γέρα μας νίκησε τον Αίολο 68-57 έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στην ιστορία της.
Η Γέρα μας πήρε το πρωτάθλημα Λέσβου για ακόμη μία φορά
Στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου τελικού η ομάδα μας παρουσίασε κάποια σημάδια από το πρώτο ματς που δεν είχε πάει πολύ καλά όμως με σωστές επιλογές και βελτιώνοντας πολλά κομμάτια στη δεύτερη περίοδο έγινε ένα σερί, το παιχνίδι ήρθε στα μέτρα της Γέρα μας και με την άμυνα να τσακίζει κόκαλα το ημίχρονο έκλεισε στο +6 (43-37). Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο όλα πήραν το δρόμο τους με την ομάδα μας να κάνει ότι θέλει στο παρκέ και σε συνδυασμό με την απειρία του Αίολου η διαφορά πήγε πάνω από τους δέκα πόντους και έκατσε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το τέλος για να έρθει το τελικό 68-57 και μετά από αυτό ξεκίνησε το πανηγύρι από τους παίκτες οι οποίοι πέτυχαν αυτό το μεγάλο στόχο.
Φάση από τον δεύτερο τελικό
Πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά ήταν τα αδέρφια Ζεστοί με τον Γιάννη να βγαίνει πρώτος σκόρερ με 20 πόντους με ένα τρίποντο, ενώ 17 έβαλε ο Γρηγόρης. Διψήφιος ήταν επίσης ο Ζενελάι με 10 πόντους με ένα τρίποντο.
Αμέσως μετά το παιχνίδι απονεμήθηκαν τα μετάλλια στις δύο ομάδες για την παρουσία τους στον τελικό και στη συνέχεια οι αρχηγοί της Γέρας μας Νίκος Σταμούλης και Γιάννης Μπουρούς σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, τον προπονητή Στρατή Αλμπάνη και τον πρόεδρο Βασίλη Ανδριώτη.
Οι δύο αρχηγοί της ομάδας μας Γιάννης Μπουρούς και Νίκος Σταμούλης σήκωσαν πρώτοι την κούπα
Άλλη μια κούπα για την ομάδα μας που έχει χτίσει μια μεγάλη αυτοκρατορία και συνεχίζει να πετυχαίνει μεγάλα επιτεύγματα. Όμως υπάρχει και συνέχεια καθώς μπροστά μας είναι τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική εκεί όπου η Γέρα μας θα συμμετάσχει ως πρωταθλήτρια Λέσβου και μαζί με τους πρωταθλητές από τα άλλα Νησιά θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από μία τέτοια διοργάνωση.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΓΣ – ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (57-68)
Διαιτητές: Ροδίτης Κ. – Μυλωνάς
Ημιχρόνο: 37-43
Δεκάλεπτα: 23-17, 14-26, 8-14, 12-11
ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΓΣ (Γιαννίκος): Καραχάλιας 18(2), Κουτσούμπας 7(1), Συνοδινός 12(1), Αναγνώστου 2, Κουλουμπής 9, Μισαηλίδης 2, Γιαννίκος 3(1), Αφεντούλης 4, Δουκάκης, Καμινάρης, Γεωργαντάς
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Αλμπάνης): Μπουρούς 6, Ζεστός Ι. 20(1), Ζεστός Γ. 17, Τσαπώνης 2, Σταμούλης 4, Γκορόγιας 7(1), Ζενελάι 10(1), Παπαθανασίου 2

Σχόλια