Αχιλλέας - Παπάδος Γέρας 34-65

Η Γέρα μας νίκησε πριν από λίγο τον Αχιλλέα με 65-34 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Φάση από το παιχνίδι
Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο ανοιχτό γήπεδο του Μολύβου μόνο για διεξαγωγή αγώνα μπάσκετ δεν ήταν αφού ο δυνατός αέρας που έπνεε έπαιρνε ακόμα και την μπάλα από τα χέρια των παικτών με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται αρκετά και οι δύο ομάδες.
Η Γέρα μας προσπάθησε να προσαρμοστεί σε αυτές τις καταστάσεις και αυτό φάνηκε να την επηρέασε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο καθώς σε αυτό έπαιξε χαμηλό τέμπο έχοντας πάντως μία καλή διαφορά με την περίοδο να κλείνει στο +10 (18-8). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Γέρα μας ανέβασε αισθητά την απόδοσή της βάζοντας αρκετά σουτ, ενώ και η άμυνα ήταν εξαιρετική με την διαφορά να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και το ημίχρονο να τελειώνει στο +18 (38-20).
Στην τρίτη περίοδο η ομάδα μας έπαιξε πολύ ποιο καλά βγάζοντας ποιότητα στο παρκέ με τον αντίπαλο να έχει ξεμείνει από δυνάμεις αφού δεν υπήρχαν πολύ παίκτες στον πάγκο και με αυτό τον τρόπο η Γέρα μας έβρισκε συνέχεια διαδρόμους και έκλεισε το δεκάλεπτο στο 58-26.
Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο και ενώ όλα είχαν κριθεί ο Στρατής Αλμπάνης χρησιμοποίησε και τους παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και κατάφεραν και αυτοί να κρατήσουν την διαφορά στα ύψη με σφικτή άμυνα αλλά και την επίθεση σε πολύ καλά επίπεδα για να έρθει στο τέλος το τελικό 65-34 με την Γέρα μας πλέον να έχει ρεκόρ 6-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. 14 πόντους σημείωσαν οι Γιάννης Μπουρούς και Κωνσταντίνος Τσαπώνης, ενώ διψήφιος ήταν και ο Γρηγόρης Ζεστός με 12. Πλέον επόμενο παιχνίδι είναι με τον πολύ δυνατό φέτος Αιολικό το επόμενο Σάββατο.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΤΡΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (34-65)
Διαιτητές: Ροδίτης Χ. - Μυζίκας
Ημιχρόνο: 20-38
Δεκάλεπτα: 8-18, 12-20, 6-20, 8-7

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΤΡΑΣ (Δρεκόλιας): Κολοβός Π. 6, Ηλιόπουλος 4, Καραβασίλης 8, Παυλής 6, Τατάς 4, Μανδάνης 4, Κολοβός Χ. 2

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Αλμπάνης): Ζεστός Γ. 12, Μπουρούς 14, Γαβριηλίδης 5, Τσαπώνης 14, Λινάρδος 5, Ταμβακέλλης 2, Σταμούλης 4, Σίμος 5, Κοπάνου 4

Σχόλια