Αχιλλέας - Παπάδος Γέρας Σάββατο 16:00

Η Γέρα μας αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο τον Αχιλλέα στις 16:00 το μεσημέρι στο ανοιχτό γήπεδο του Μολύβου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας προέρχεται από μία άνετη νίκη επί του Αρισβαίου στην Καλλονή και αύριο δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με στόχο τη νίκη και το 6 στα 6. Ο Αχιλλέας είναι μία από τις ποιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος (χωρίς πάντως να την υποτιμάμε) και αυτό δίνει την ευκαιρία να γίνει εκτεταμένο ροτέισον εν όψει των ποιο δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, ενώ θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες που έχουν παίξει λίγο φέτος
Ο προπονητής της ομάδας μας Στρατής Αλμπάνης δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Γιώργο Κατουσέλλη ο οποίος δεν θα αγωνιστεί για προσωπικούς λόγους. Πρέπει να αναφέρουμε πως σε περίπτωση που βρέξει αύριο στον Μόλυβο και αναβληθεί ο αγώνας η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου τον έχει ορίσει εκ νέου την Κυριακή το πρωί στις 11:30 στο Κλειστό της Νεάπολης με γηπεδούχο την ομάδα της Πέτρας. Διαιτητές έχουν οριστεί οι Κύριοι Χρήστος Ροδίτης και Θεόφυλος Μιζίκας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΕΡΑ!!!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Αίολος - Θησέας (15:00, Κλειστό Νεάπολης)
Αχιλλέας - Παπάδος Γέρας (16:00γήπεδο Μολύβου)
Αιολικός - Ολυμπιάς Μήθυμνας (17:00, Κλειστό Νεάπολης)
Παλλεσβιακός - Αρισβαίος (19:00, Κλειστό Νεάπολης)
Ερμής Παμφίλων - ΑΟ Μυτιλήνης (21:00, Κλειστό Νεάπολης)

Σχόλια