Στη Γέρα μας ο Στρατής Αλμπάνης!

Την τεχνική ηγεσία της Γέρας μας ανέλαβε από χθες ο Στρατής Αλμπάνης μετά από απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση σε συνεργασία με τον Γιάννη Ζεστό που μέχρι πρότινος είχε το διπλό ρόλο παίκτη και προπονητή με τον ίδιο να ζητάει πως θέλει πλέον να συμμετέχει μόνο ως παίκτης.
Ο Στρατής Αλμπάνης
Ο Αλμπάνης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο Βασίλη Ανδριώτη και είδη χθες προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες, έκανε την πρώτη γνωριμία με όλο το τιμ και θα κοουτσάρει κανονικά την ομάδα μας στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ολυμπιάδα Μήθυμνας. Ο νέος προπονητής έχει περάσει ξανά από την Γέρα μας όταν αυτή αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική και ως πρώτος προπονητής για ένα διάστημα αλλά και ως βοηθός, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο Αιολικός.
Ο Στρατής Αλμπάνης με την εμπειρία που έχει είναι έτοιμος να πετύχει τους στόχους που έχει κάθε χρόνο η Γέρα μας και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η αξιοπρεπής εμφάνιση στα μπαράζ ανόδουΣύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλό έργο και πολλές επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας Basketball ανακοινώνει την πρόσληψη του Στρατή Αλμπάνη ο οποίος θα αναλάβει την θέση του προπονητή. Ο νέος τεχνικός που είναι και κάτοχος διπλώματος Γ΄ Εθνικής ξεκίνησε την καριέρα του σαν προπονητής στις ακαδημίες του Αριών Μυτιλήνης, στην συνέχεια ανέλαβε την ομάδα μας και ως πρώτος προπονητής αλλά και ως βοηθός όταν αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο Αιολικός στον οποίο εργάστηκε ως head coach.

Σχόλια