Παπάδος Γέρας - ΑΟ Μυτιλήνης 64-40

Η Γέρα μας νίκησε πριν από λίγο τον ΑΟ Μυτιλήνης με 64-40 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έκανε το δύο στα δύο.
Φάση από το παιχνίδι
Η ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκε αρκετά νωθρά στο παρκέ, έγιναν κάποια λάθη, υπήρξαν αρκετά άστοχα σουτ και το μόνο που πήγαινε καλά ήταν η άμυνα που δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι, με την περίοδο τελικά να κλείνει στο +5 για την Γέρα μας (20-15).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας έπαιξε ποιο συγκεντρωμένα αύξησε λίγο την διαφορά, πέτυχε αρκετούς πόντους, έβγαλε καλές άμυνες και πήγε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ 35-25.
Στην τρίτη περίοδο η Γέρα μας έπαιξε το μπάσκετ που ξέρει και κυρίως με άμυνα που τσάκιζε κόκαλα αλλά και με καλές λύσεις στην επίθεση ανέβασε την διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους και έφτασε στο τέλος του δεκαλέπτου στο +16 (49-33).
Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική αφού ο ΑΟΜ δεν είχε άλλες δυνάμεις να αντέξει στο παιχνίδι, η ομάδα μας με το βάθος που έχει στο ρόστερ συνέχισε στο ίδιο τέμπο βγάζοντας καλές φάσεις και κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά πάνω από τους είκοσι, ενώ ο Γιάννης Ζεστός χρησιμοποίησε για αρκετά λεπτά παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και είδε πως και αυτοί μπορούν να βοηθήσουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το τέλος του αγώνα βρήκε την Γέρα μας να παίρνει μία σχετικά εύκολη νίκη, με καλό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο και άπαντες θέλουν να ξεχάσουν κυρίως το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν μία κακή παρένθεση στο σημερινό ματς.
Πρώτος σκόρερ και μοναδικός διψήφιος για την ομάδα μας ήταν ο Γιάννης Μπουρούς που σημείωσε 13 πόντους.

Το φύλλο αγώνα:

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΟ (64-40)
Διαιτητές: Ζηρόπουλος - Μανιάκη
Ημιχρόνο: 35-25
Δεκάλεπτα: 20-15, 15-10, 14-8, 15-7
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Ζεστός Ι.): Μπουρούς 13, Γκορόγιας 8(2), Ζεστός Ι. 7, Τσαπώνης 3(1), Σταμούλης 2, Κοπάνου 7(1), Παπαθανασίου 9, Λινάρδος 4, Ζενελάι 2, Ζεστός Γ. 5(1), Κατσουσέλλης 4, Γαβριηλίδης
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΟ (Οικονόμου): Αγκοπιάν 2, Καλυβιανάκης 8, Πετρίδης 14, Φραντζέσκος 6, Φωτίου 2, Κωδωνάκης 5(1), Χειμάριος 2, Καρανικολής 1, Σάμιος

Σχόλια