Παίζουν σήμερα για τον 'Στρατή' μας!

Στο γήπεδο του Σκοπέλου πραγματοπιείται σήμερα  το 3ο τουρνουά Μπάσκετ 'Στρατής Τραντάλης' 3on3 το οποίο είναι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο αθλητή τρία χρόνια μετά τον θάνατό του.
Ο Στρατής Τραντάλης έφυγε άδικα από τη ζωή πριν τρία χρόνια κατά τη διάρκεια του αγώνα Παγγεραγωτικός - Παλλεσβιακός
Οι φίλοι του και η Γέρα μας θα βρεθούν το απόγευμα στο Γήπεδο του Σκοπέλου το οποίο φέρνει και την την ονομασία του για να αγωνιστούν και να τιμήσουν την μνημη του όπως  συνέβη όλα τα  προηγούμενα  χρόνια. Θα λάβουν μέρος ομάδες από όλο το νησί , ενώ θα υπάρξουν διαγωνισμός τριπόντων από τους  καλύτερους αθλητές. 
"Θέλουμε να θυμόμαστε και να τον έχουμε  στην καρδιά μας. Η απουσία του είναι σημαντική στον χώρο για αυτό  και μέσααπό το τουρνουά ο Στρατής είναι δίπλα μας. Θέλω να πιστεύω ότι και αυτή τη  φορά  οι αγώνες  και η όλοι η διοργάνωση θα  στεφθεί  από επιτυχία" δήλωσε ο πρόεδρος της Γέρας μας Βασίλης Ανδριώτης  ο  άνθρωπος ο οποίος κινεί τα νήματα  στο  τουρνουά.
Η διοργάνωση θα  αρχίσει στις  17:00 με τα προγραμματισμένα παιχνίδια  και θα ολοκληρωθούν  το βράδυ με τις απονομές από την αρμόδια επιτροπή  στις ομάδες και στους καλύτερους του Τουρνουά.  

Σχόλια