Στη Γέρα μας Παπαθανασίου και Γαβριηλίδης!

Η Γέρα μας ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της με δύο ακόμη προσθήκες αυτές των Παπαθανασίου και Γαβριηλίδη οι οποίοι είναι φοιτητές και προέρχονται από μία καλή χρονιά στις ομάδες που αγωνίζονταν.
Παπαθανασίου και Γαβριηλίδης είναι τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Γέρας μας
Ο Παπαθανασίου είναι πολυθεσίτης καθώς παίζει από την θέση του Point Guard μέχρι την θέση του Power Forward και θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την ομάδα μας. Ο Γαβριηλίδης αγωνίζεται στις θέσεις του Power Forward και του Center και είναι και αυτός αρκετά σημαντικός για αυτό που φτιάχνει φέτος η Γέρα μας. Έτσι το ρόστερ ολοκληρώθηκε με οκτώ μεταγραφές και θα αριθμοί φέτος 20 παίκτες!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

'' Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας Basketball ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Παπαθανασίου και Γαβριηλίδη. Ο Παπαθανασίου αγωνίζεται στις θέσεις 1,2,3 και 4, ενώ ο Γαβριηλίδης στις θέσεις 4 και 5 Οι δύο παίκτες που είναι και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας συμφώνησαν να συνεχίσουν στη Γέρα αποδεχόμενοι την πρόταση τόσο του Γιάννη Ζεστού όσο και του πρόεδρου Βασίλη Ανδριώτη. Σύσσωμη η οικογένεια της Γέρας μας τους καλωσορίζει στην ομάδα μας και τους εύχεται να έχουν μία καλή και υγιή χρονιά ''.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Σχόλια