Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Γέρας μας για τα μπαράζ

Λίγες μέρες απέμειναν ακόμα για την διεξαγωγή των φετινών μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική και η Γέρα μας που θα συμμετάσχει σε αυτή τη διοργάνωση έχει βάλει την προετοιμασία της στην τελική ευθεία. Μπορεί η ομάδα μας να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα από τα τέλη Μαρτίου όμως η σκληρή δουλειά που έχει γίνει μέσα από τις προπονήσεις έχει φέρει την Γέρα μας σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο εν όψει μπαράζ.
Σε συνδυασμό και με τα δύο φιλικά που δόθηκαν πριν από λίγες μέρες με Αιολικό και Αρίων η ομάδα έδειξε πολύ καλή εικόνα και ο παίκτης – προπονητής της Γέρας μας Γιάννης Ζεστός έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Λίγες ακόμα προπονήσεις έμειναν μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για την Αθήνα όπου θα δώσει τη μάχη για το καλύτερο δυνατό στο Κλειστό Γυμναστήριο του Έσπερου Καλλιθέας με πρώτο αγώνα στις 22 Ιουνίου με αντίπαλο τον ΒΑΟΛ.
Στα αγωνιστικά μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Στέλιου Κακαγιάννη ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις εδώ και μία εβδομάδα για ένα χτύπημα στα πλευρά αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως από την Δεύτερα θα είναι ξανά διαθέσιμος με τους υπόλοιπους παίκτες πάντως να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς.

Σχόλια