ΒΑΟΛ - ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 75-74

Την ήττα στο φινάλε με 75-74 γνώρισε η Γέρα μας από τον ΒΑΟΛ Χίου στον πρώτο της αγώνα για τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. 

Η ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχε τη σωστή διαχείριση που θα έπρεπε και ήταν πίσω στο σκορ στο τέλος της περιόδου με 25-18. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα της Γέρας μας αντί να βελτιωθεί χειροτέρεψε και αφού φάνηκε και η αγωνιστική απραξία των τριών μηνών και ενώ δεν έμπαιναν τα σουτ συν ότι η άμυνα ήταν ευάλωτη  ο ΒΑΟΛ ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 40-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο στο παρκέ μπήκε μια άλλη Γέρα που ευστοχούσε σχεδόν σε όλα τα σουτ με τον εκπληκτικό Ψημίτη, βελτιώνοντας παράλληλα την άμυνά της και με ένα εκπληκτικό 29-12 έκλεισε την περίοδο μπροστά στο σκορ με 58-52. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Γέρα μας που έχασε τον Ψημίτη λόγω τραυματισμού ήταν αποφασισμένη να κρατήσει την διαφορά και να πάρει τη νίκη και μέχρι το 35΄ είχε την διαφορά υπέρ της αλλά ο ΒΑΟΛ με δύο τρίποντα πήρε το προβάδισμα με την ομάδα μας πάλι να αντιδράει αλλά σε κάποια κρίσιμα σημεία του αγώνα δέχτηκε κάποιους πόντους και στο τέλος σημειώθηκε αυτό το σκορ αφού η τελευταία επίθεση που την είχε η ομάδα μας δεν βρήκε στόχο. 

Πάντως η Γέρα μας το πάλεψε και θα μπορούσε να πάρει σήμερα τη νίκη και έδειξε πως μπορεί να κάνει πολλές ζημιές σε αυτά τα μπαράζ αρχής γενομένης από το αυριανό δύσκολο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο εκπληκτικός και τρομερός Μάρκος Ψημίτης που σημείωσε 30 πόντους με 5 τρίποντα ενώ 10 πόντους σημείωσε ο Γρηγόρης Ζεστός.

ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ - ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 75-74

Δεκάλεπτα 25-18,15-11,12-29, 23-16
ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Ανδρουλάκης 17(3), Λύτρας, Τσιριγώτης, Σουλίκας 6(2), Κέλογλου 4, Χατζηλάμπρου 12(1), Καλαμάρης 2, Νακόπουλος 6, Τροβάς 15(3), Κωνσταντινάκος 13(2).
ΠΑΠΑΔΟΣ Γέρας (Καλογερόπουλος) Σταμούλης 8(2), Τσαπώνης 5(1), Ταμβακέλλης, Μπουρούς 7, Μαντζουράνης 8, Λινάρδος, Ι. Ζεστός 6, Γ. Ζεστός 10, Ψημίτης 30(5), Τσολάκης.

Σχόλια